Måndagar..

Säger då de.. Måndagar! Hate them. Helgerna går alltid alldeles för fort. Men är nöjd med helgen iallafall, blev utgång i fredags, inte så mycket folk ute men hade roligt ändå faktiskt :) Lördag morgon ville jag faktiskt inte dö, utan var rätt pigg. Thäänk god. Städade undan lite och bäddade rent i sängen och såg en film innan jobbet. Det kändes helt bakvänt att stå i baren utan Lotta, och så fick jag stå på hennes sida. Men det gick rätt bra, dock stressigt och varmt var det och var inte hemma förrän efter 4. Sliten som få tog jag mig upp för att kika nere på stan, men det kändes mest jobbigt. Tycker inte alls det är nå bra skyltsöndag här. Men det var ju kul att träffa lite folk :)

Ja, idag har jag jobbat frulle och verkligen kämpat mig igenom dagen. Så himla trött! När jag kom hem däckade jag i stort sett på en gång i soffan, man blir verkligen helt störd i huvudet av dom här passen!! Fy.. Men nu är jag ledig i 2dagar så jag får min älskade skönhetssömn ;) Viktigt!!

Tack&Godnatt!

Tralala..

Medans jag väntar på att hårfärgen i skallen ska få sköljas ur kan jag ju skriva ett litet inlägg, för det gjorde jag ju verkligen inte igår!

Det rullar väl på i vanlig ordning för mig. Senaste tiden har det varit jobb, jobb och jobb och en hel del festligheter! En väldigt intensiv månad, mycket tråkiga saker som har hänt, men väldigt mycket roligt också :)

Idag har jag varit ledig, så jag och frugan drog iväg till Birsta en sväng. Tanken var att försöka handla i princip alla julklappar, men jag hittade bara en :( Naturligtvis var det Mackans, den som är absolut den lättaste att handla åt! Tror han kommer bli nöjd :) Jag tror jag vet vad sis ska få, och Ylva också. Resten har jag ingen aning om! Skulle vilja köpa något fint till brorsan, men jag vet inte ens vad jag KAN och FÅR köpa till han. Jaja, det ordnar sig nog!

Annars måste jag säga att jag är på otroligt bra humör! Det är en del pusselbitar som måste falla på plats än så länge, och jag kan inte avslöja något än. Men det kommer bli hur bra som helst, och det är ett beslut jag känner mig mycket nöjd med :) 

Nä, dags att skölja ur färgen nu! Sen blir det raskt över till Emp där jag ska vara ikväll med Albins medans hon jobbar! :)

Hörs, hej 

RSS 2.0