Helgen är kort.

Helgen kom och helgen gick, ungefär lika fort som jag hann säga After Work. Satte oss uppe på Fästningen vid Aker Brygge och sög in det sista av solen innan det blev för kallt då vi fortsatte inomhus. Blev lite öl-spel, nostalgisk musik osv innan vi drog ut. En supertrevlig kväll :) Nästa vecka ska vi prova på det här med paint-ball. Jag kommer nog dö. Skulle jag tro.

Annat skoj vi fördrivit helgen är att böla lite lätt över att vår resa till Berlin känns väldigt osäker p ga av vulkanutbrottet på Island. Vill det sig riktigt illa kan vi inte äta färsk ananas så värst länge till, vilket också känns lite tungt. Jag gillar ananas!! Gymmet har fått besök av oss tre kombos idag och städningen av rummet är gjord. Shutter Island nästa!

HAJ!
(OCH jag har skaffat ett norskt nummer nu, så det svenska kan ni skita i for now)


Hva skjer?

Ligger i sängen, efter en behaglig kväll framför Paradise Hotel á 2005. Jordgubbar och mörk choklad lyxade jag till med såhär på torsdagen, lite lätt besviken på mig själv som skippade spinningen ikväll. Är helt slut i kroppen efter denna veckas arbete och har lyckats fått stora feta blåmärken på armarna :( MEN förhoppningsvis också lite muskler! Eventuellt..... I måndags var det introduktion på Ikea, vilket fortsätter om en vecka eller två. Det känns bra! Skönt att jag känner till lite folk där sen tidigare. Så helt lost känner jag mig faktiskt inte :)

Annat som skett i veckan är att jag i måndags kväll la i 2blekningar i håret och efter det en brunröd intensivtoning. Så har alltså gått från svart till koppar-färgat och gillar det som fan! Imorgon är det pancake-friday och After Work och det gillar jag om möjligt ännu mer! Tjohej!


OBS! KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!!!

  

(Nyss hemkommen från spinning, och det är endast såhär jag kan visa er hur färgen faktiskt ser ut. Tyvärr...)


Jag saknar dig.Idag saknar jag dig väldigt mycket. Idag är en sån där dag då jag vill att vi ska ligga och stirra i taket och prata om våra drömmar och framtiden. Våra barn, vår säregna lilla familj och allt däromkring. Göra go-middag, äta efterrätt (som du självklart bakat), dricka kaffe och se på värdelösa program på TVn. ÅH vad jag saknar min lillasyster!!


  

Helgen har varit superskön här. I fredags var jag och Matilda på en visning, bara några meter härifrån. Sen gick vi och tog en välförtjänt fredags-öl på en uteservering och när det blev kallt drog vi hem och åt lite chips och såg på Paradise Hotel från 2005. Jag dör, det är så roligt! Vaknade såklart jättetidigt igår och åt frukost med tjejerna, sen la jag mig igen. Sprang en sväng på stan och sen var jag på en visning till. Lite billigare hyra och deposition, och så var det jättenära gymmet, det gillade jag. Mer öldrickning blev det sen, vi hade en jättebra kväll, men knöt ihop säcken rätt tidigt vilket jag är glad för idag :)

Solen skiner och det verkar vara riktigt varmt ute! Så nu ska vi ut och få oss lite frisk luft. Såna här dagar är det fan oacceptabelt att sitta inne!

Hadeeeeee


men beslutsågren.Såhär såg jag ut i somras. Ljus i skallen. Är så sjukt sugen på att bli ljus igen nu! Stog och pillade på div. blonderingsförpackningar inne på Oslo City i lördags. Grejen är ju att jag måste göra det själv isåfall, för det finns inte en chans att jag har råd att gå till frissan i detta land! Till saken hör även att jag är näst intill svarthårig nu, så hur kommer det se ut då? Maah, kommer måsta köpa en slingförpackning imorgon tror jag. Testa kan man ju göra, eller?!

Och hur har påsken varit då? Ett ord: rolig. I den norska bemärkelsen. Har varit ledig nu sen i torsdags. Matilda övergav mig och Sandra för Dalarna, så vi har fått klara oss utan vår lilla Google. Sett en massa film, ätit tacos, varit upp till Frognerparken (bland massa nakenstatyer), umgåtts med lite folks samt morgonprommat och tränat! Idag var vi på en visning på ett rum, det var jättefint! Ska på en till visning till veckan.

Gäsp, gäsp, imorgon blir det jobb igen och jag ska få instruktion på gymmet. Och så måste jag storhandla, för hela Oslo har haft stängt under påsken typ. Galet!

Regn. Hate it

Hatar att det regnar ute. Jag känner inte för att bli blöt. Men det lutar åt att vi kommer ta en promenad ändå. Sitta inne ger en krupp efter ett tag. Även fast det är rätt mys att sitta på sängen, dricka en kopp svenskt kaffe och lyssna på John Legend och Keith Urban. Om jag någon gång gifter mig vill jag dansa till Keithans Your everything. Love it!

have a nice one!

RSS 2.0