2010-12-31

Sista dagen på 2010. Igår fick jag besök av Kretzan och Lisa. Åt varma mackor, drack te och surrade en massa. Verkligen hur trevligt som helst! Vips var klockan 02.20! Stupade i säng när de åkte och somnade med kläderna på. Sov till 12 idag, vilket jag gjort hela veckan. Den här "ledigheten" kommer bli min död ;P


Tänkte jag skulle försöka summera 2010 på nåt vis. Det har verkligen varit ett händelserikt år för mig!

Året började ju med att jag i all hast bestämde att jag skulle flytta till Oslo. Jag fick ju den möjligheten att flytta in hos Sandra när J&J skulle ut och resa, så då blev det så helt enkelt. Januari och Februari gick väldigt sakta, men hann med ett besök hos lillebror med hotellvistelse med mamma och Anders, ett besök i Åre och en jättetrevlig personalfest på Hornö. I Mars drog jag iväg och det kändes som en helt ny värld. Spenderade första tiden med att jobba på Bring Logistics och packa boxar. Fick träffa mycket sköna människor där, speciellt på slutet. Men jag kände att Ikea var mer min grej, och det gav mig mer, så jag sa upp mig från Bring och började jobba heltid där istället. Även där träffade jag på sjukt sköna människor, verkligen ett minne för livet att ha jobbat där! Alla fester, uteställen och Oslonätter, shopping, badställen.. Allt verkligen! Nog trivdes jag i Oslo, det gjorde jag. Men att bo i kollektiv och vara så långt ifrån familjen tärde rätt hårt på en, så jag tackade ja till att komma tillbaka till the big K, och där är jag ju idag. Var tungt att åka ifrån, men skönt att komma hem!

På slutet har jag väl mest jobbat. Har blivit fruktansvärt dålig på att ta hand om mig själv, så det är ett nyårslöfte att försöka ändra på det. Ta mig mer tid till att umgås med de jag tycker om, träna, äta bra, slappna av.. Det behöver ju faktiskt alla! Kvällen kommer jag iallafall spendera på jobbet med Lottson&Co. Hoppas alla får en fin kväll! 


Nyår 2009/2010*  GOTT NYTT ÅR!  *

2010-12-29

Vad skönt det är att julen är över! Hade en mysig julafton hemma med hela familjen, precis som det ska vara. Ylvis var såklart kvällens stora stjärna, tror hon fick 8 barbie-dockor!! Roligast var ändå när hon öppnade en julklapp från mamma, en morgonrock nerpackad i ett flingpaket. "KOLLA, jag har fått FLINGOR!!" Helt överlycklig.
Eftersom man förätit sig på julmat redan för en månad sen, så blev det inte alltför mycket svullande, vilket känns rätt skönt nu. Men choklad får man ju alltid ner ;) Hade säkert 10chokladaskar hemma, helt sinnessjukt.


Storasyster och lillasyster, julaftonStarkt kaffe gillar jagJulklapp från syster och Mackan, I likeMammsen koka pärer å dä


Den här veckan har jag ledigt mest hela tiden. Var ute på en lång, skön promenad med Magdis igår, var så skönt! Ska försöka komma iväg en sväng ikväll också, men det blir solo. Imorgon hoppas jag verkligen att mina glasögon kommer!! Det känns faktiskt som att mina ögon ska ramla ur huvudet, och huvudvärken ska vi inte ens prata om. Uh.

HADE!

2010-12-07

HAJ,

Igår bakade jag och sis falska potatisbakelser, kanelkakor, knäck, saffranssnitt, kolakakor och havrekex.
Kan ju snart bjuda hela Västernorrland på julfika. Men det är väldigt avslappnande att baka! Idag ska jag laga mat åt gamarna. Köpte en mörkbrun hårfärg idag också, och en brun utan sol. Less på blondie, behöver förändring.

Hejda

2010-12-06

Sitter hemma hos syster och tittar på när folk rider tjurar. Sjukt att det faktiskt finns folk som tävlar, det ser ju livsfarligt ut. Ungefär som vägarna ute idag. Är knappt så man vågar gå utanför dörren.

Ja, vad har hänt sen sist? Blev ju dyngförkyld än en gång, vilket ledde till 10dagars sjukskrivning efter ett besök hos farbror doktorn. Är väl lika bra att inse en gång för alla att man inte är en maskin, och vila ut skiten. I 3 månaders tid har det ju kommit och gått hela tiden och så ofta brukar inte jag bli sjuk. Jag blir ju aldrig sjuk! Har iallafall spenderat dessa dagar i Sollefteå och nu börjar jag bli piggare. De e bra de!

Nu ska det sättas igång med julbak här hemma. Ska väl ta och dra mig hemåt Kramfors snart och börja med mitt eget julstök, hur oinspirerande det än känns. 

HADE!

RSS 2.0