Sista dagen

För första och sista gången skriver jag ett inlägg när jag sitter på jobbet. Började 7 idag och det var jättejobbigt att kliva upp! Har klivit upp jättetidigt hela veckan faktiskt, eftersom jag har haft så mycket att göra varje dag. Men nu är iallafall lägenheten urstädad och ska besiktas imorgon klockan 13. Det går nog säkert bra :)


Ja den här bilden togs när jag nästan nyss hade börjat här. Haha, det var så varmt och jag hade ena handen gipsad. Jobbigt! Och så ser jag ut som en tönt. Jaja. Adjöken!

.

Mammatid!

Egentligen hade jag absolut inte tid att sitta med mamma vid köksbordet och surra en massa idag. Men jag tog mig tid till det ändå! Skulle egentligen bara köra lite saker. Men är glad att jag stannade ett tag :) Vi kollade på massa gamla kort från då jag var liten, på mormor och morfar och från då mamma var i Sri Lanka. Stranden såg väldigt inbjudande ut, nu när det är så freakin´ kallt skulle det inte alls sitta fel att besöka värmen!!

Imorgon ska jag jobba igen, har varit ledig så länge nu att jag nästan glömt hur det känns. Men först ska det sista i läggan bort, så damen jag lejt kan städa ur den på fredag. JAJAMEN jag har lejt någon att göra det, och det skäms jag inte ett dugg för. Har varken tid, lust eller något annat att göra det själv, så det får någon annan göra - Perfect! :)

Och söta Sandra berättade att hon hade tvättat upp sängkläder och handdukar åt mig idag. Har jag en fin vän eller har jag en fin vän? The best!!

Nu orkar jag faktiskt inte vara vaken mer.
(Jag hoppas jag får ett roligare liv snart) haha
Natti!


Inte okej

Det är fan inte okej att det är över -30 ute! Inte på en fläck! Men ut ska man ändå... Brrrrr!

13 days!

Efter flera dagars flyttstökande börjar det likna nåt. Tiden har verkligen gått sjukt fort! Nu är det bara 13 dagar kvar. Sen drar jag alltså iväg till Nöörway. Jag och Sandra började surra lite om det här i november nån gång förra året på MSN, när hon hade varit hemma en sväng. Jag var sjukt less på att hela tiden möta samma människor, som sa samma saker, ibland på samma tid och ibland till och med på samma plats. Och så otroligt less på att jobba jämt när alla är lediga och vara ledig när alla andra jobbar. Kom till Oslo, okejdå. Ungefär så var det, haha! Det känns dock riktigt sjukt att det verkligen blev av! Jag ska verkligen åka! Jag, Elisabeth Bodén, fegpropp nr. 1. Och så tänker jag hela tiden, kommer jag fixa dehär nu? Kommer jag trivas? Kommer jag få nåt jobb? Man skulle kunna säga att man har hjärnan utspritt på 2849 olika ställen. Men varför skulle det INTE gå bra då? Hah! Jag klarar ju allt, eller? ;P

Jaja. Igår körde vi iväg möbler och massa kartonger, jag, sis och Mackan. Och idag har jag och Lotta varit på tippen och kastat massa skräp :) Uppskattar verkligen all hjälp jag får. Har verkligen fina människor i mitt liv <3
I fredags var vi på personalfest också, viktigt viktigt! God mat, roliga drinkar, vin, härliga arbetskamrater och Babben Larsson. Är sjukt nöjd med sista kvällen med mitt guldgäng! :D

Nä, nu får det vara slutsvamlat, dags att slå på DHW och OTH..
Byby


Shout it out loud!

Rubriken stämmer ganska överens med vad som försigår i mitt huvud just nu. Varför har man så svårt att sätta ord på saker och ting ibland? Jag kommer minsann ihåg en tid i livet när jag levde efter mottot (by Kicki Viklund): Ääh, skit i det! Men på något vis har jag tappat det efter vägen. Det är lite dumt!

Annars har jag jobbat kväll med Lotta idag dårå. Bäddade ner mig på golvet inatt eftersom jag fick damp efter 10min på soffan. Det var faktiskt helt okej att sova där :) Sov hur bra som helst! Imorgon blir det jobb med Frida, och det händer då fan inte ofta! Så det ska bli kul :) Att det är alla hjärtans dag på söndag känns ju ungefär lika roligt som varje år. Förjävligt alltså! Jag hatar alla hjärtans dag. Det är en väldigt onödig dag! Jag tror jag ska låsa in mig och ligga på mitt golv hela dan. Kanske.

Goodnight!


Torsdag

Sådär, då var man sänglös då! :P Ida var nyss och hämtade den. Så nu blir det att sova på soffan i några veckor!
Men det ska nog funka det med. Kommer nog kännas konstigt när man är van att vräka ut sig i en 160s helt själv dessutom! Jaja.. Nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli jobb. Har börjat packa ihop lite grann nu, och det ger mig sån ångest att vara i den här lägenheten nu! Så jag ska försöka få bort allt så fort som möjligt så man bara kan städa ur och dra härifrån :P

Inte alls många pass kvar på jobbet nu heller. Det känns både och. Kommer sakna alla! Och dom kommer sakna mig ;P Det är som det är!

Äääh, nu ska jag inte babbla mer. Hejda


..

If you always do what you always did, you will always get what you always got.

True story!


RSS 2.0