Tung vecka i grannlandet..

Första veckan på jobbet är avklarad. Har varit både upp och ner kan jag ju säga. I början av veckan var det verkligen tufft... Det var så länge sen jag kom till en ny arbetsplats, och hade nog glömt bort hur svårt det kan vara. Jag är ju van att ta väldigt mycket plats där jag jobbar. (Det låter kanske väldigt dumt, men så är det!)
Och för er som undrar jobbar jag på ett lager, så nu vet ni det! Blev även uppringd av Ikea nu i veckan och ska börja jobba extra där. Det ska bli superkul! :)

Nu ligger jag i sängen och hämtar andan efter jobbet. Tidiga mornar blir det. På nåt sätt tycker man det ska sitta i ryggmärgen att kliva upp tidigt efter tiden på the big K ;) Men morgonmänniska är jag fortfarande inte, tyvärr. Är iallafall fruktansvärt trött just nu. Så det blir en lugn kväll framför TVn/Datorn. Imorgon fyller jag 24 år så då blir det att fira lite! Hallåååå. 24år?! Vart tog åren vägen.................?


From Oslo to Berlin



(Bild: Google)

Ikväll satt vi inne på rummet med varsin dator med lite musik i bakgrunden när Matilda plötsligt utbrister att man kan åka en weekend till Berlin för 50NOK. Vad gör man i en sån situation? Jo man bokar skiten såklart! Berlin, here we coooome!


Kräken?

Har mått kräkilla hela dagen. Tjejerna fick gå på solig promenad och jag låg kvar hemma på sängen. Sandra skyller på sojamjölken i frukost-smoothien. Ja, jag vill ju inte åka på kräken, så jag tror jag skyller på den jag också. NO MORE SOJAMJÖLK!

Häpphäpphäpp

                                  




Som vi vandrat idag. Det kändes väldigt norskt, och jag blev väldigt svettig. "3 kilo, MINST Matilda" sa jag vid ett tillfälle, när jag kippade efter andan på väg upp för evighetsbacken. Till slut kom vi fram till en stuga där man kunde fika. Macka, juice och kaka. Fan, der har aldrig varit så underbart med fika. Tror jag, 18000 steg har vi tagit idag. Klapp på axeln för de!

Eftersom vi varit så norska under dagen lagade vi till en riktig svenne-måltid ikväll - Tacos! Matilda gjorde en gudomlig guacamole och vi åt så det stog igenom öronen på oss. Jag är så nöjd med den här dagen! Ut på tur, aldrig sur. I helvete heller! :)

Nu blir det ännu en film i kollektivet. Igår betade vi av en riktig psykrulle, där Beyonce hade en av rollerna. Obsessed hette den och vi gömde oss bakom allt vi kunde gömma oss bakom. Men bra var den! Ikväll blir det gangsta-movie i form av Breaking Point. De gillar vi också!

Hadeee


Walk idiot walk





Jamen då ger vi oss ut då! Have a nice day :)

Frognersetern

Jag vet inte vad jag pratar om. Vi ska inte alls till nån park, eller jag vet faktiskt inte ens..
Vi ska hit; http://sv.wikipedia.org/wiki/Frognerseteren

Tror jag. Vilket som blir det nog trevligt :)

Sushitaaajm!

Idag åt jag sushi för första gången. GÖTT! Perfekt fredagsmiddag.





(Bild: Google)

Nu sitter de tre apo.. nej, kombosarna i soffan och ska se en film.
Imorgon ska vi ut på en tur till nån park.. å vandra. Hehe

Hadeee!

Humor

En halvregnig grå dag som denna är det lätt att man fastnar.
Typ här: http://failbooking.com/

Hahaha, jag tror jag kissar på mig av skratt... Kika vetja! :D

Pillipillipill..

Har pillat en del med bloggen nu den senaste timmen. Jag är faktiskt rätt imponerad av mig själv! Jag är absolut inte färdig, utan får se det som ett litet projekt imorgon. Jag har ju den tiden, liksom.

I övrigt en bra kväll! Jag och mina kombos har unnat oss lite glass såhär innan helgen och kikat på Dating in the dark. Förnedrings-TV på hög nivå! Kände mig lite "gömma-mig-bakom-kudden"-känsla när en av killarna uttryckte sig på följande vis:

-Eeeh, men alltså.. jag vet inte, jag har ju aldrig riktigt.. känt mig attraherad av.. kvinnor med utländsk bakgrund..?

Nåt i den stilen var det. Och en av killarna började sjunga under dejten. Hade detta hänt mig hade jag förmodligen börjat skratta och sagt åt stackaren att vara tyst.

Jaja, nu ska jag sluta pilla med det här och lägga mig tillrätta under täcket.
Haaaadeeee

Mupphuvve..

I´m going crazy, living this way..............

Ge. Mig. Måndag. Nu.

Eller iallafall helg så jag kan hitta på saker på dagarna som involverar fler personer än mig själv! För att ligga ensam hemma gör bara att jag tänker följande;

1. Jag hatar att det är grått ute och att jag inte gått utanför dörren en enda gång idag
2. Undra om dom på Kramm saknar mig?
3. Jag kommer aldrig hitta en karl, utan sitta med en kopp ensam vid köksfönstret när jag är 80
4. Jag vill åka hem och dricka kaffe med min syster och kolla på Småstadsliv och Family Guy-klipp på Youtube

DET SKA JAG INTE! (inte, inte, inte)

Nu vet jag ju att detta (förmodligen) endast beror på att jag behöver sätta igång och jobba och träffa massa nya människor OCH att min abstinens efter socker måste gå över innan jag går lös på brödhelvetet i skafferiet eller går på Kiwi och köper en chokladkaka.

Såna här dagar vill man ju inget annat än skrika, ungefär som Scrat i Ice Age.




AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!
Fantastiskt....


And you can see my heart, beating




Verkar som att jag lider av Rihanna-feber. Killen är ju också sjukt snygg, och vill man se mer av honom kan man ju alltid se på Greys Anatomy. Vilken tur att jag följer den serien ;)

Spin until you pjuke

Idag stog intervju på det stora blå huset på schemat, och det gick mycket bra. Det är väldigt trevliga människor som jobbar där. Var på så strålande humör när jag tog bussen hemåt att jag fick lov att unna mig en Subway-macka till lunch. Spicy Italian, nomnom. "Extra ost?" frågade den lilla damen som jobbade där. "NEJNEJNEJ" nästan skrek jag till henne. Stackars! Egentligen kanske jag borde sagt "Nej tack, jag bantar" men banta ska man ju inte. Fick iallafall en liten pratstund med Sandra innan hon skulle iväg på jobbet. Satt sen i 2timmar och försökte lära mig norska på TVn och Ikea-katalogen. Visste ni att blomkruka heter blomsterpotte på norsk? Och igår lärde jag mig att Maria Montazamis berömda tofs (eller tofsar) heter dusk.

Om vi nu ska komma till rubriken så kommer den rätt nära min kväll på gymmet. Mitt första riktiga träningspass på typ drygt en månad. Jag dog och återuppstog på den där spinningcykeln. Instruktören kom från Canada och var jätterolig:
"How many of you guys experienced the feeling of suddenly being single? Well, I have.. First I was sad. And then I got really pissed!" Ungefär där återuppstog jag! Kommer helt klart besöka hans pass igen på torsdag kväll.

Hadeee


Greit!

 


Lördagspartajet var lyckat, det är en helt annan grej att festa till det här i Norway (No shit....)
Några vinglas här, några vinglas där, roliga taxiresor och helsköna människor. Jeg er veldig fornøyd.

Bakisdagen spenderade de tre kombosarna i Oslos vårsol och lyxade till det med en stor hamburgare på Fridays. På eftermiddagen/kvällen såg vi filmen The Blind Side. För er som inte sett den - se den! Fruktansvärt fin film.
På tal om film ska vi nog på bio i helgen och se Alice i Underlandet. Förhoppningsvis i 3D, det skulle vara häftigt!

Idag var planen att gå på Adecco och tigga mig till ett jobb, men det behövde jag inte, för jag fick jobbet jag var på intervju för i tisdags! Så på måndag börjar jag på ett lager en bit utanför city. Sounds good? I think so :D

Hadeeee

Go hard, or go home.


Hmm..

Känner att jag blir lite rastlös av att inte jobba. Som tur är var Sandra ledig igår, så vi kunde fixa lite saker. Vi tog en fika på ett litet mysigt fik också - en macka och en kaffe för 90NOK. Så det är kanske inget man kommer göra varje dag! Idag är bägge kombosarna på jobb och jag har sprungit runt på lite jobbjakt. Lämnat in mitt CV på två restauranger, så jag hoppas att jag har en chans. Intervjun i tisdags gick som sagt bra, men har inte hört nåt än, så det är lika bra att ligga i och söka allt allt allt! Ska ju på Ikea på tisdag, så får man se hur det går där också. Jag vill jobba nu, jag har inte jobbat på 12dagar ju. Pengar är, som tur är, inget problem. Tänk om jag inte hade haft pengar, vad skulle jag gjort då? :P

Ätit har jag nyss gjort, så ska väl hinka en kaffe och invänta tjejerna. Ikväll tyckte jag mig höra nåt om en filmkväll, men imorgon blir det fest. Jag som knappt festat till det alls något i år, haha.

hadee


Rubrik kommer jag inte på nån, nä

Jag är nog kanske inte så värdelös som jag får för mig ibland? Jag hittade minsann dit jag skulle och det kändes riktigt bra när jag åkte hem. När Sandra kom från jobbet hade hon handlat till middagen och gjorde iordning spagetti och köttfärssås till oss :) Hur gott som helst! Sen kom hurtis-Matilda hem efter ett spinning-pass och jag och Sandra ville ju inte vara sämre så vi tog en långprommis. Det var jätteskönt ute, så inatt kommer man sova gott :) Redan nu faktiskt!

Nattinatti!

Oslo

Hello allehopen!
Nu är jag på plats i Oslo. Det känns lite konstigt, jag var nyss och köpte mjölk t ex och fattade knappt vart jag hamnat. Men, jag tror det här kommer gå kanonbra. Jag bor just nu i ett litet rum på Trondheimsveien och sov verkligen som en prinsessa inatt. (Efter en tågresa på 15 timmar)

Nu ska jag göra mig klar för att åka iväg på en intervju.
1. Jag hoppas jag får jobbet!
2. Jag hoppas jag hittar dit

Hadeee

Meh

Den här dagen har varit sååå lååång. Vaknade med ett ryck kl 7 och sen blåste jag iväg till Birsta lagom till de öppnade. Lyckades hitta lite tröjor, skor och en fet jävla resväska till. Så nu bör allt som ska med få plats! :)
Har även varit en sväng på Sundsvalls sjukhus och hälsat på plastpaps. I Kramfors och träffat the ladies och en blixtvisit hos Sandy för en snabb genomgång av Vinterfesten. Hur som helst så bestämde jag mig för att skippa den helt, så jag drog hem till sis, Mackan, Ylva, Leif och Maj-Lis istället. TV och lite surr passade mig mycket bättre! :)

Imorgon är det packa järnet som gäller. Hår ska färgas och jag måste få lite färg på kroppen också! Varför jag inte passade på att göra sånt när jag faktiskt JOBBADE på ett solarium kan man ju undra......

Godnatt på er!

B-day!

Idag har jag varit i Kramfors och ääntligen träffat Sandra! Surrat lite om måndagen osv. Kommer att åka bil med mamma till Kramfors, buss till Sundsvall, sen tåg till Stockholm och Oslo. Det kommer bli en lång resa! Men vi kommer nog ha en massa att surra om :D Packningen är igång och jag har redan fått prioritera bort nästan 2 Ikea kassar med kläder som jag förmodligen aldrig kommer använda. Köpte ju en resväska häromdan, men måste köpa en till. Minst!

Jaha, annars drar ju Vinterfesten igång idag! Men ikväll skippar jag den. Istället ska vi fira min födelsedag här hemma, eftersom vi inte kommer kunna fira den tillsammans när den är. Det blir nog mysigt :)

Nu ska jag dela med mig lite bilder på världens sötaste valpar!! Camillas vovvsingar :) Hon får då se till att para asen igen sen så jag kan ta en, haha. Visst är dom söta?






Arbetslösa tösa

De e ja de! And lööving it. I veckan har jag umgåtts massa med sis, Mackan och mamma. Igår tog vi en liten runda på stan och jag inhandlade lite smink, nya hörlurar, en stor fet jävla resväska och så var jag hos frissan. Var jättelänge sen jag klippte mig hos Jenny, hade nästan glömt bort hur duktig hon är. Det tog nästan 2timmar att klippa igenom mitt hår! Men nu är det jättefräscht och lite mer frisyr än det var innan. Väldigt nöjd! Tyvärr har jag packat ner kamerasladden nånstans i nån låda, så nån bild blir det inte än :P

Den här dagen började tidigt. Har haft en katt i sängen inatt som gapat järnet och mamma klev upp tidigt. Så det var lika bra att pallra sig upp de! Vi har haft en rätt rolig morgon här hemma. Mammsen var på gott humör, lillebror ville inte gå på skolan och jag ramlade när jag skulle springa på tjotta. ^^ Nu ska jag göra mig klar för en visit på solis, sen ska jag och sis till pappa och hälsa på. Ikväll kommer min lilla prinsessa också. Myys!


roligt!

Köpte en bok till mamma idag. "Den som inte tar bort luddet ska dö" En bok som innehåller en massa arga och roliga lappar som folk skrivit. Har verkligen skrattat mig igenom hela skiten, så läs den!!



Nu bor jag alltså hos mamma. Besiktningen av läggan är avklarad och det känns sjukt skönt. Nu ska jag fortsätta se spårlöst, sen gå och lägga mig. Nattinatti :)


RSS 2.0