2010-10-26

Värdelöst uppdaterande från mäg. Har en ledig dag idag, en HELT ledig dag.
Var tänkt en utbildning i Piteå, men orkar orkar orkar inte inte inte.
Sitter här i soffan hemma hos min syster istället, dricker kaffe och ser på TV.
Gillar! Igår när jag var på jobbet kom dom förbi och hämtade mina nycklar och fixade
lite i min lägenhet. Vad skulle jag göra utan dom två?! Törs jag inte ens tänka på.

Lägenheten ja, den tar sig den! På lördag blir det en tripp till Ikea. Känner mig instängd på Birstas Ikea.
Det är så litet. Handlas ska det iallafall! Lite mattor, lampor och en TV-bänk så min stackars stor-tv slipper stå på golvet. Det är ju lite dumt! Och så hoppas jag på internet i veckan. Man är lite handikappad utan!

Ska visst åka och äta lunch nu. Pasta Carbonara! Igår ställde jag mig på en våg. Såg inte att jag råkade ställa vågen på en matta först och vågen visade 10kg mindre. Lycka, iallafall för en sekund.

TJA!

2010-10-04

Monday morning, en ledig sådan dessutom. Har i ca 2timmar försökt få tag på Krambo, och hoppas på att få nycklar till lägenheten idag. Verkar vara lättare sagt än gjort de.

Helgen har varit bra. I lördags lyfte bokstavligen taket när Wallmans kom på besök. Har aldrig sett Kramfors-borna röja som dom gjorde. Fäntästiskt! Men igår var jag sliten, och låg mest på soffan hela dagen. Mamma och Anders hade varit på en liten tripp neröver och hade svängt in på Ullared. Så var kul att se allt dom hade köpt :)

Nä, det blir väl att fortsätta ringa.. å ringa.. å ringa..

2010-10-02

Jag är klart bäst på allt. Verkligen! Jag blir helt chockad över mig själv, men vad jag än tar mig för verkar jag lyckas med nu för tiden. Körde ner till Stockholm utan några som helst problem! Helt lovely. Sjukt kul var det också. Men nu är jag hemma. Det är skönt. Har dock bott på det sämsta hotellet på världskartan. Helt jävligt. Hade för det första sett fram emot frukosten, men den var helt värdelös. Personalen var hemsk. Jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst. Men då är man ju skadad också eftersom man jobbar med det själv. Tråkigt! Hoppas iallafall att vi lyckats locka lite folk till Höga Kusten på mässan :)

Nu sitter jag hemma hos sis och ser på Rasmus på Luffen med min lill-piga. Hon har fått nya tapeter och omgjort på sitt nya rum, så hon är överlycklig! Innan det är dags för jobb blir det en fika på stan, och så ska jag hämta ut paket från HM. En ny jacka, ett par jeans och stövlar blev det. Alltid lika spännande att se om det passar!

HADE!


RSS 2.0