Bruket by night

Jises vilken kväll det blev igår, och trött som ett as var jag när Emp ringde och tvingade upp mig ur sängen.. För att åka på DOLLAR?!?! Hm! Jaja, det var ju trots allt rätt skoj, men som vanligt blev det ju kanske lite väl mycket onödiga saker :P Men lite nödvändigt också såklart. Sen var det bara att i princip vända i dörren för mera jobb. Så det är vad jag har pysslat med i helgen. Icke att förglömma hann jag faktiskt med att fara iväg till sis igår också. Kramas lite med min go-piga! Hoppas verkligen jag hinner träffa henne en gång till innan jag flyttar. Sen var det såklart kul att träffa Maj-Lis och Leif också, Markus föräldrar :) Å en sväng på stan blev det såklart också!

ÅÅÅÅh nu ska jag hänga satans tvätten också innan jag lägger mig. Har så mycket jag måste göra imorgon så jag vet inte ens vart jag ska börja! Buuuu....

nattinatti!


A day off

Jaha, helgen som var spenderade jag i Linköping med mamma och Anders :) Myys. Vi bodde på Scandic där, och så träffade vi såklart lillebror. För mig kommer han alltid vara lilleman, spelar ingen roll att han bara är 1 år yngre och längre och grov. Så är det! Det var iallafall en jättehärlig helg, och fruktansvärt skönt att för omväxlings skull vara gäst på ett hotell. Och man har hunnit fundera och planera mycket i huvudet eftersom man spenderat vääldigt många timmar i en bil. :P

I måndags var det bara att älga iväg och jobba frulle igen. Men nu har jag minsann räknat till ca 3 frukostar på det nya schemat, sen slipper jag det. Annars har de senaste dagarna varit helt insane! Och jag som tyckte jag laddade batterierna så bra under helgen, men de tog tydligen slut efter bara en dag. Idag har jag varit ledig, så efter att ha städat järnet i ett par timmar tryckte jag på paus. Tyvärr var man ju tvungen att ta sig iväg med bilen idag, och slira ut i snön. Men jag överlevde ju det också, tur de!

Nä, nu har jag tagit en dusch och lagt mig under filten. Så jag somnar nog snart. Imorgon blir det träning och bufféjobb! Mmmm, tacos.....


Joll

Imorgon jobbar jag frukost. Jag hatar att jobba frukost. Men de vet ni nog redan. Jag ska räkna hur många frukostar jag ha kvar imorgon, så kanske jag kan se ett slut på det snart :P

Helgen har varit lugn och skön. Bufféjobb i fredags, servering i lördags och igår var jag ledig. Åkte och tränade rätt tidigt så jag hade det gjort. Var meningen att jag skulle åka till sis och hälsa på, men då kom dom hit istället. :) Drack kaffe, åt muffins och såg på Biggest Looser. Älskar det programmet! Tänk om man kunde få bli tränad av Jillian en månad eller två, då skulle man ju få sjukt snygg kropp! Mah. Det står nog högst på min önskelista över saker som fan är omöjliga, men som man vill ha ändå. Eller nåt. På kvällen packade vi in oss i Syltburken, Bruket+Bya och drog på bio. Blev Snabba Cash :) Riktigt bra var den! Helt klart en sevärd film :) Som vi självklart kom för sent till. Fint folk kommer alltid sist, eller hur var det..........?

Idag har jag också varit ledig! Sov i vanlig ordning alldeles för länge, sen åkte jag och sa hej till Frida och sen vidare för att städa Stekis. Det är väl i stort sett det som hänt idag! Borde ta tag i en miljon saker egentligen inför flytten. Men har fan ingen energi till det. Det är möbler som ska ut på blocket, jag ska hitta nånstans att ha bilen när jag ställer av den och jada, jada, jada. Ska försöka ta tag i det under veckan. Ni kan ju hojta till om ni är sugna på att köpa en 160´s malmsäng, en tvättmaskin, ett vardagsrumsbord eller en TV-möbel. Dårå.

Natti!

Trött

Borde skriva nåt intressant, men helvete vad trött jag är.. Vad skönt att vara riktigt trött, det har inte jag varit på väldigt länge! Inte på rätt tider iallafall. Finns inget som är så sjukt irriterande som när man inte kan sova, och bara ligger och tänker och tänker och tänker....... En sak kan jag iallafall berätta, och det är att jag sa upp mig from the kräämm idag. 28februari blir min sista arbetsdag. Sen är det mot nya äventyr som gäller! Är trött på att leva i en liten bubbla när jag vet att det finns så mycket mer där ute. Som i Oslo till exempel :)

Mer om detta nån annan dag. Nu ska jag sova, för imorgon tänker jag träna! Vill bara komma igång och så vill jag att jag ska orka fortsätta med det också..... dööööh.

Natti!


Skit man väl i

Idag mår jag äntligen bättre. Febern börjar lätta och jag kan andas hyfsat genom näsan igen. Känns riktigt pissigt att ha varit hemma från jobbet i 3dagar, men vad ska man göra då? Finns ju inte en suck att jag hade kunnat jobba iallafall, hade väl förmodligen svimmat efter en timme..

Idag lyckades jag med bedriften att komma upp ur sängen, få på mig kläder och laga lite mat. Fick besök av en god vän ikväll också, vilket gjorde mig väldigt glad. Hon gör att jag känner trygg i allt jag gör, och har alltid något snällt att säga. Vad mer kan man begära när man känner sig lite låg? <3 Jag vet att hon alltid finns där för mig och hon vet att jag alltid finns där för henne.

Näe, om man skulle ta och plutta i hörlurarna i öronen och drömma sig bort..
Gookväll

Sjukt sjuk

Nu har sjukan brytit ut med besked! Aldrig brukar det vara några problem för mig att sova när jag är sjuk. Men nu verkar jag ha sån sjukt hög feber (har ingen termometer) att sängen gungar. Jävulskt jobbigt är de! Och min bästa vän just nu är Otrivin mentol. Jävlar, känns som att hjärnan ska explodera när jag tar den.

Ja, så jag blir iallafall hemma från worket imorgon. Var närapå en fet-strejk idag också då bilen vägrade starta!! Ändå hade jag motorvärmaren i heeela natten. Stendöd bilskrället! Så jag fick GÅÅ i denna vidriga kyla! Ska be att få tala om, för er som inte vet, att vi har -30 här nu. Så den promenaden gjorde väl inte direkt att jag blev friskare. Tog mig iallafall en svängom på stan med Niclas efter arbetet, var jätteskoj :) Vi fikade, skrattade massa och berättade lite pinsamma historier. Kul! :) Bäddade ner mer framför tvn när jag kom hem. Såg Ice Age 3. Sjukisfilm, viktigt!!

Näe, om man kanske skulle gjort ett seriöst försök till med sömnen?.. Först lite nässpray och en snytning. *MYS*

grattis

Grattis Elisabeth Bodén. Somna i tid var det ja..


Summering

Äntligen kan man lägga 2009 bakom sig! Året som gått har nog varit det mest omtumlande i hela mitt liv. Ensamheten har varit allra värst.. Och saknaden. Känner mig helt psykist utsliten! Jag hoppas verkligen 2010 blir bättre... Annars kan de bli lite jobbigt!

Nyår var iallafall kanon, pulkåkning i backen här på Bruket med korvgrillning och Irish Coffee på dagen. Tacos, fullt ös och ett sjuhelsikes tolvslag på kvällen hos Frugan. Men bakis är jag nog fan fortfarande! Bruket-influensan har slagit till, men egentligen är det nog inte så farligt. Tycker nog mest synd om mig själv! höhö
Blir nog lugnt ett tag framöver känns det som. Man är ju liksom ingen ungdom längre, eller nåt.

Har varit ledig en vecka from the Hotel iallafall, det har varit underbart. Har grejat på lite på mitt extraknäck, umgåtts, varit på bio.. Lugnt och skönt :) Igår återvände jag till baren, lite skillnad motför juldagarna kan man ju säga. Imorgon öppnar lunchen, så då kommer man väl in i lite rutiner igen. Efter worket ska jag förhoppningsvis möta upp min bästis! Vuxna människor gör saker tillsammans. Iallafall jag och Niclas :P

Nu ska jag vika lite tvätt, sen ta en dusch och slå på en film så kanske man för en gångs skull kan få somna i tid.

Thank you and goodnight! :)


RSS 2.0