2010-05-30

En hel-vit helg var det längesen jag hade. Har åkt på världens dunderförkylning. Hör gör jag knappt heller, känns som att jag lever i en bubbla och har bomull i hjärnan. Det blev iallafall mat på Tullins igår, jobb på Ikea idag och lite catch-up med Sofie som är på besök. Det kändes skönt med ett bekant ansikte :) Lite synd är det att jag missade Bring-Brännbollen idag, men jag tror säkert jag får en ny chans en annan gång. Nu blir det sova iallafall, för imorgon är det välbetald övertid som gäller.

Najty!


2010-05-25

Igår var jag sjukt pepp på att bada, men så fort vi satte oss på bussen försvann solen. Det blåste kallt, men vi intalade oss in i det sista att vi njöt och älskade varenda sekund medans vi huttrade i oss våra jordgubbar. Det blev inget bad för mig, nej. Men det var faktiskt mysigt! Och det tänker jag säga även fast jag har fått ont i halsen idag....

En tråkig vecka väntar med hejdå´n. Tycker man inte fått gjort annat än säga hejdå till folk som slutar. Jag ska dock försöka dra på smilbanden åt att vi endast har 3 arbetsdagar kvar av veckan OCH att vi fått tillbaka micron. Varm mat gör mig glad!

Haadee


Spårad kväll

Kvällen igår spårade lite lätt för min del. Höhö. Blir väl lätt så när man är övertaggad? Kanske. SJUKT trevlig fest var det iallafall, är väldigt glad att jag fick komma! Efter en taxi-resa för ca 550NOK gick vi in och drack sjuhelsikes massa öl, drinkar och dansade på Onkel Donald. Lätt värt det att ligga bakis och utslagen i ett varmt rum såhär dagen efter. Fick sällskap av Emelie tidigare idag så jag kunde ta lite luft, slänga i mig en Pad Thai och sola mina brun-utan-sol orangea armar. Gött! Har precis pratat med Lotta lite. Nu blir det avsnitt Gossip Girl, så jag kan låtsas för en stund att.. Ja, att jag har ett liv, en snygg kille.. whatever liksom. Minus all the drama. Nåt sånt.

PÖSS

Är det lov??

Dagen kom visst ändå som jag gruvat mig för - the flytt. Numera jobbar vi i en grusgrop, och jag gillar det inte. Tar lång tid att ta sig dit på morgonen och ännu längre tid tar det att ta sig hem. Vi är ett tappert gäng. Det är bra.
Just nu är jag glad att jag slipper övertidstimmarna som vi kämpade med förra veckan. Men fina pengar kommer det att bli, lagom till min hemresa :)

Förra helgen var galet kul! Gjorde mitt första ensamma kassa-pass på Ikea, och nu när jag tänker efter kickade jag nog ass. Dagen efter firades 17mai med förfest på Majorstuen och utgång på Horgans. Hade så himla kul! Dagen efter tillbringade vi här;


 

Sommaren är här hallelujah osv. Jag är övertaggad inför kvällens kalas :)

Hadeeee


Kollektiv

Okej, det är intressant det här kollektiv-livet. Jag skulle vilja likna det med att bo i en studentkorridor att bo såhär faktiskt. Jag träffar väldigt sällan på mina rumskamrater. Sjukt! Ikväll hade dock en av tjejerna bjudit hem lite klasskompisar på middag. Hon studerar till polis. Avundsjuk, hell yes!

På jobbet flyter det på rätt bra. Det är jobbigt vissa mornar när man känner att man helst av allt bara vill sova hela dagen. Men träningen gör iallafall att man blir lite piggare, och det är ju bra :) Än så länge har jag klarat av två spinning-pass och ett styrke-pass denna vecka. Ja gillare! Nu, sova. Imorgon vaknar jag och inser att det är veckans bästa;

F R E D A G!

Jahaja

Då är jag på plats i det nya rummet dårå.. Fan vad konstigt det här känns.

Everybodys changing

Värdelöst uppdaterande på sista tiden. Orken är inte med mig helt enkelt. Paintballen var iallafall AWESOOOOME!
Lite läskigt i början, då första skottet träffade rakt på glasögonen i fejjan. Men, jävlar i min låda vad det väckte krigaren i en. Blåmärkena och träningsvärken man fick med sig hem kändes, men det var värt det. Hoppas vi gör om det!Några av mina arbetskamrater

Det är mest jobb och träning som gäller annars. Och en hel del fest! I helgen har jag varit ensam utan kombos. Har både varit ensamt men samtidigt rätt skönt. Jag är ju van att vara själv, och jag tycker för det mesta om att vara själv också. Har packat ner mitt liv i resväskor än en gång nu och ska bege mig till mitt nya place ikväll när Matilda aka Bärhjälpen kommer hem. Känns jättekonstigt! Ska dela lägenhet med 5 norskar, vilket känns väldigt.. spännande. Undra om dom förstår min norrländska? ;)


RSS 2.0