Onsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev nånting igen! Har iallafall varit ledig hela helgen, så det hanns med en hel del. Buffé på jobbet i fredags, supermysigt hade vi :) Var dock helt kraschad efter 4 dagars frukostarbete, så det blev en tidig kväll för mig. Lördagen var helt perfekt! Klev upp rätt tidigt och hämtade upp tjejerna så drog vi till Birsta och shoppade lite! Så nu har jag nog nästan allt jag behöver inför vintern, hittade 3par skor och en vinterjacka, så jag är nöjd :) Kvällen bjöd på lite festligheter, vi satt och fördrinkade lite vi tjejer innan det bar vidare mot Gladan. Det var jättemycket folk ute, så det var kul! Men alltså.. Den där Dregen. Ja, vad ska man säga? Lägg ner.

Hela söndagen spenderade jag med grannfrun! :) Vi åt, såg på massa serier, åt lite till och såg på film. Hur mysigt som helst, en perfekt bakisdag! Som tur var hade vi inga boende på måndagen så jag behövde inte börja 5.30 iallafall. De va bra de!

Den här veckan satsar jag på jobb och träning! Det känns så skönt att det redan är onsdag och att det är helg snart igen. Blir nog en sväng till Sollefteå på fredag och umgås lite med sis :)

Ne, nu ska jag ta och äta nåt, sen göra mig klar för jobbet!
Have a nice day!

Sundsvall - igen!!

Precis kommit hem från Sundsvall. Skapligt less man är på den vägen nu, haha. Har blivit några svängar dit nu på slutet! Men jag gillar Sundsvall. Emp och jag har iallafall varit och hälsat på familjen Ohlsson/Byström. Leon måste vara den minsta bebis jag nånsin sett! Och pappa upp i dan. Satt hos mig bra länge utan ett pip. Så snäll och go så :) Det där har ni gjort bra!

Annars har det ju varit frulle-jobb på tapeten idag. Lång dag, och så är det dötrist att Kretzan är hemma och är sjuk! Hoppas hon kryar på sig snart! :)

Dags att ta och borsta av gaddarna och sova nu tror jag iallafall. Är helt slut i hjärnan (som vanligt).
Imorgon blir det ett träningspass efter jobbet. Hurt-hurt!


Utslut

Äntligen börjar klockan gå mot en anständig tid att gå och lägga sig! Var och tränade förut och har legat som en zombie sen dess! Helt färdig blev jag :P Men känner mig riktigt duktig! Hoppas det håller i sig.

Åååh imorgon jobbar jag frulle. I fyra dagar ska jag göra det, känns tungt! Men det har ju gått bra förut så varför skulle det inte göra det nu? :)

Ne, kika färdigt på Färjan ska jag väl göra nu, sen blir det sääääängeeeen! Gud så skönt :)


Movienight

Då var det slut på ännu en helg! Haft hur lugnt som helst på jobbet. Kändes skönt med tanke på min sömnlösa natt! Vart lite knepigt att jobba dag idag efter en vecka med kvällspass. Men det gick bra :)
Hade bestämt med grannfrun att vi skulle umgås idag. Det blir så sällan nu förtiden! Men det får vi se till att ändra på. Vi bestämde iallafall oss för att åka på bio i Sundsvall och se nya Beck-filmen.

Konversationen mellan oss;

Emelie: Bettan, hur går det för oss egentligen? Vi går alltid på bio med varann?! Är det verkligen ingen annan som vill gå på bio med oss?

Jag: Näee.. tydligen inte..

När vi för tredje gången i år satte oss i biosalong 8 och smakade på varandras popcorn insåg vi att vi verkligen behöver skaffa någon annan att gå på bio med. ^^

Filmen var bra, och jag är nöjd med dagen! Imorgon ska jag inte vara nåt annat än ledig och hurtig. Förhoppningsvis orkar jag städa lite också. Kanske :P Nu är jag trött iallafall. Sjuuuukt trött

Godnatt!

Freday

Min fredag har börjat riktigt bra. Har varit på jobbet och tränat :) Var så skönt! Man har ju blivit slappare än allt slappast den senaste tiden. Så det är ju perfekt att det kommit lite nya grejer ner till gymmet! Finns inga ursäkter alls längre med andra ord ;P

Nu ska jag diska, hoppa in i duschen, dricka kaffe och vika lite tvätt innan det är dags för bufféjobb. Åker alltid på att jobba när det är den asiatiska! Hade varit grymt med tacos idag..

Have a nice day!


Nu är det som så

Det känns som att jag varit ledig flera dagar även fast det faktiskt bara varit en! Har iallafall jobbat kväll idag, så har nästan precis kommit hem. Lugna gatan ikväll med. Man fick känna sig som en hjälte för några minuter då det var några stackare som ville se på fotboll :P Kul att man kan hjälpa till.. ibland! :P

Veckan kommer flyta på med jobb, jobb och åter jobb! Önskar verkligen att jag kunde klona mig ibland, för just nu skulle jag behöva vara på minst 15 ställen samtidigt som det känns! Men det går ju tyvärr inte, så därför gör jag så gott jag kan for now. Så äre!

Dusch, sova, hej.


Kvällsjobb

Sovmorgon=guld! När jag vaknat till liv gjorde jag mig klar och åkte ut till Finnmarken till Lisa som satt hos sin mamma och gjorde lite skolarbete :) Drack lite kaffe och surrade. Sen åkte vi hem till henne så fick jag gosa med lilla Maja :) Gofisen! Sen var det bara att åka och jobba. Har varit en riktigt seg kväll! Lotta har klippt min lugg :)
Med en gaffel och en papperssax, haha. Det blev bra iallafall! :)

Imorgon är jag leedig. Så då ska jag bege mig ut på en liten roadtrip! Ääälskar att ha körkort!

Nattnatt!


Me and my crew

Hade en jättemysig kväll med syster och svågern i fredags! Idol, Kändisdjungeln och så hyrde vi filmen Sexdrive. Asrolig! :) Var lite tungt att åka tillbaka till Kramfors igen, hade velat umgås med syster lite mer. Saknar henne ju! Men eftersom jag skulle jobba var det bara att åka hem som sagt. Döseg kväll, men sen kom hela gänget och hämtade mig så blev det ut på byn! För första gången i mitt liv möttes vi av ett smockfullt Träffen. Inte en ledig stol alltså, helt sjukt! Så då var det bara att vandra vidare till Gladan. Efter nån timme där var det faktiskt mer än 10pers där, blev alldeles chockad!! Sprang mest runt med Kretzan och yrade på och självklart vart det en massa rumpskak! Riktigt rolig kväll med mina älskade arbetskamrater, det var ju ändå ca 70% av personalstyran ute, haha. Så det gör vi om snart tycker jag :)

Idag åkte Sandra hem till Oslo igen. Trist. Men hon tröstade mig med att det snart är jul, och det är ju faktiskt sant! Tiden går ju så sjukt fort. Sov tills hon ringde och väckte mig vid halv två, då var skallebanken borta ;)
Tog en prommis och hämtade bilen och sen vidare till Lotta och Mimmi och satt och surrade med dom ett tag. Och nu sitter jag här och slökollar på TVn. Helt slut i hjärnan! Ska ta och hämta mitt täcke och slå på en film att brinna av till. Finns det nåt bättre? I think not.

Tack för en underbar helg, alla! <3


Lugn dag

Lugn och harmonisk dag, såna här dagar skulle man vilja ha jämt! Eller nej, kanske inte. Då skulle man nog bli lite lätt uttråkad :P Nu sitter jag hemma hos min kära mor iaf. Om det inte regnar imorrn har hon sagt (läs tvingat mig) att vi ska tvätta bilen. Men, DET BEHÖVS! It looks like a piece of skithög, faktiskt. Det är ju dumt de!

Ska snart ta och åka ner på Solis och hämta sis. Sen blir det hem till henne och Mackan och se på Idol! :) Kanske är dom sugna på en film också. Hoppas det iallafall :) Jag känner för att skratta lite. Så en komedi vore ju inte helt fel!

Nu ska jag socialisera mig lite med Mamma och Anders lite. Om dom har tid, dvs :P

Ha en härlig kväll!


Energinivå - noll

Var helt slut i hjärnan när jag kom hem från jobbet idag. Det enda jag lyckades med var att fixa lite i garderoben och diska, sen var jag döööd. Sandra kom förbi och gjorde mig sällskap framför Idol/Du är vad du äter och Lyxfällan. Vi såg Nyheterna på fyran också, haha! Som vanligt gjorde vi narr av precis allt. JISES vad jag inte ser fram emot när hon åker tillbaka till Oslo!! Vill inteee... eller så vill jag följa med, haha



Ska snart ta och sova, ska upp tidigt imorgon igen :( Efter jobbet ska jag åka hem till sollefteå och fira lillebror som fyllde hela 14år (vaa?) förra helgen. Mimms kommer hem och hälsar också, så efter mitt kvällspass på lördag kan det nog hända att det blir en liten utgång! Egentligen känns det inte lockande alls med tanke på att den här staden sucks. Men det ska vara för sällskapets skull man offrar sig :P

Jamen sova dårå
Natti

 


Men era rackare! :)

Tror ni inte på fan att jag fick ett samtal när jag satt på jobbet idag? Vi var ju sååå bombis på att de inte skulle komma nån bebis idag! Men banne mig, vad fel vi hade.

Stort grattis till er Lars och Camilla! Längtar tills jag får komma och hälsa på och snusa på lillprinsen :)

Efter jobbet blev det ändå så att vi drog iväg på Birsta, jag, grannfrun och Alburt. Räckte tydligen inte att vi var där i söndags, haha. Vi gillar Birsta! Men det blev inga köp, inte för mig iallafall. (förtjänar en liten klapp på huvudet nästan)

Imorgon jobbar jag lunch. Efter det ska jag ut och springa lite tänkte jag :) Flååås
Goodnight!


Underhållning

Självklart var man ju tvungen att se Idol ikväll. Underhållning på hög nivå! Skrämmande att vissa verkligen tror att de kan sjunga och blir jättechockade och förbannade när de inte går vidare. Alltså, snälla, finns det verkligen ingen i deras omgivning som har berättat detta för dom förut?! Hm. Sjukt.

Imorgon är det dags för jobb igen efter hela 4 dagars ledighet! Det känns jätteknäppt att ha varit ledig så länge, det är ju inte direkt något man är van vid. Efter jobbet styr snoken mot Sundsvall! Bestämde idag att vi ska hälsa på Lars och Camilla, även om tiden som sagt går ut för dom. Lär inte bli nåt ändå, haha.
                                                                        


Nä, kanske bäst att lägga sig under täcket snart och försöka sova.
Goodnight :)

Jo tjena

Det här med att komma upp i en vettig tid gick inte sådär jättebra idag. Men jag älskar att sova! Så är det bara :)
Det kommer väl förmodligen bli skitsvårt att somna ikväll nu bara. Men det får jag ta då :)
Sitter och surrar med Camilla lite på msn. Imorgon har hon och Lars beräknad nerkomst för sin lilla bebis. Spännande! Tokan far ut och joggar hon, haha. Men allt för att få igång nåt, det förstår jag absolut!

Nu ska jag ta och gå ut på en liten promenad. Sen hem och tvätta lite och bära ut lite saker till förrådet som bara står och är i vägen.

Have a nice day! :)

Nattsuddn

Klockan är natt och här sitter jag och filosoferar. Sandra har hållt mig sällskap ikväll, vi skulle egentligen simmat, men vi tar det imorgon istället så stackarn får vila sin onda fot. Vi har sett på film och fikat lite gofika istället, och såklart diskuterat fram och tillbaka om diverse saker. Fick se lite kort från vad som verkar vara det underbara storstadslivet och nog blir jag bra sugen att sätta mig med donnan på tåget mot Oslo på söndag. Men det vore ju kanske lite väl dumt. Man kan få sparken för sånt har jag hört!

Imorgon väntar ännu en ledig dag. Har ett litet projekt jag ska ta tag i, om jag lyckas dvs. Men kan ju inte göra annat än misslyckas, eller hur? :)

Jaja, nu är det nog dags att sova. Att komma upp i en vettig tid imorgon kan vara en bra idé!
Godnatt!


Börja om från början

Nu är det dags för mig att få en liten nystart här i livet, och vad passar då bättre än en sprillans ny blogg?
Har varit på gång länge att byta från bloggagratis, men det har som aldrig blivit av. Men nu så, gör jag ett försök!

Så jag får hälsa er välkomna till mitt liv och mina tankar runt omkring det - spännande va? :)





RSS 2.0