2011-02-24

Idag har jag äntligen haft en ledig dag. Skulle varit ledig igår egentligen, men bytte. Kunde såklart inte sova längre än till typ 8.30, så klev upp och åt frukost och fick för mig att möblera om lite. TVn fick byta plats lite, och det blev så himla mycket bättre. Städade undan lite och mötte upp E och L för lite kaffe och surr. Efter det mötte jag upp pappa, sis och Mackan som kom på besök! Mackan fick fixa lite som vanligt med tvn så jag också kan se Big Brother :) Han är klart bäst! Härlig dag! :)

Imorgon är det löning, då blir det storhandling och tvätta bilen om det inte är för kallt. Kvällen spenderas på jobbet, men nu är det minsann bara 2 kvällspass och Vinterfesten kvar. Så skönt!! På söndag blir det dessutom Birsta med frugan.

HADE!

2011-02-21

Hörde jag måndag?

Imorgon ska jag besikta bilen. Bara för ett par veckor sedan fick jag lämna in den för det var ett hål i avgassystemet. Bilar är verkligen inte kul att ha att göra med när dom går sönder. Men det är ju åtgärdat nu, något annat problem har jag faktiskt inte haft med den här bilen. Fått starta den med startkablar EN gång, då det var -32 ute. Annat var det med Clion, det var i princip varje dag under vintern kändes det som. Är nöjd med min lilla Nissan!

Slut är jag efter helgen, orkar inte ta tag i nån städning eller någonting. Ikväll blir det jobb igen! Härligt att jobba en kväll med Lottsson :)

Have a nice day!

2011-02-19

Sitter på jobbet och fryser om snoken. Det är 30grader kallt idag och kallt är det på jobbet också.
Tur vi har ett extra-element!

Den här helgen är det bara jobb som gäller. Man vågar inte chansa och hitta på något när man ska upp klockan 6 på mornarna. Så igår blev det lite karameller och en film. Såg The Experiment, rätt sjuk film faktiskt. Gillade inte slutet, tyckte den slutade så tvärt. Sen har jag även börjat plöja The O.C också, så jag hann väl med 3 avsnitt innan jag gav upp. Har ju plöjt igenom hela Greys Anatomy och One Tree Hill med. Passar perfekt nu under vintern att gömma sig inomhus :)

Nä, nu ska jag försöka göra lite nytta här, var tvungen att få i mig lite varmt kaffe bara ;)

HADE! (och gå för fan inte ut!!!)

2011-02-17

Häj,

Jag skriver ju typ aldrig någonting, och när jag väl skriver känns det inte som att det är nåt vettigt iallafall.
Well well, fredagen som var spenderade jag på jobbet och surade över att missa Håkan H tillsammans med kalasgänget i Sundsvall. Men nöjd över att iallafall få se "Luggen" i Wallmans sjunga Håll mitt hjärta. Gillar!
Dagen efter klev jag upp tidigt som fan (med tanke på att jag gick och la mig typ 04) och tog bussen till Sundsvall eftersom Empis hade bil. (Onödigt att ha två menar jag) Vi åt pizza, busade med sötaste Leon och jag tog en powernap. Drack en massa vin efter en snabb piffning innan vi tog en taxi ner på stan. Vi dansade, drack drinkar och var helt galna jag och brudarna. En kväll helt i min smak, även om huvudvärken dagen efter inte var det. Fun fun fun! Det är synd att vi inte har tid att ses oftare tycker jag.. :(

Jaha, annat som har hänt är att jag ÄNNU en gång sagt upp mig från mitt jobb. Alla lär tycka att jag är helt dum i huvudet som alltså gör det IGEN, samma tid som förra året dessutom. Men det känns bra det här tycker jag! Är så tacksam för att jag har sån tur när det gäller jobb, verkligen.

För att försöka behålla veckans dygnsrytm som innebär groteskt tidiga mornar, går jag och lägger mig nu.
Nattis!

RSS 2.0