Intensiv helg

Helgen på jobbet har varit väldigt intensiv. Kom hem väldigt sent i fredags och även inatt. Så man har i princip bara sovit, ätit och jobbat i helgen. Idag har jag städat lite, tvättat och så har jag faktiskt bakat bröd :) Vart riktigt gott, och så blir det ju så mycket billigare att baka själv. En annan fördel är ju att man vet precis vad som är i, inga konstiga ingredienser eller nåt. Så det ska jag fortsätta med :)

Har börjat gilla söndagar mer och mer. Det enda som förstör den här dagen är att jag börjar jobba 18 ikväll? Känns ju jättekonstigt. Och 3timmar. Ännu konstigare! Men 3 timmar går ju iallafall rätt fort. När jag slutar ska jag umgås med frugan är det tänkt. Myys :)

Nä nu blir det en liten tupplur innan jobbet. Smell ya!

Löning!

Äntligen är det fredag och man slipper känna sig som en fattiglapp - äntligen löningsdag!
Har varit uppe rätt länge nu, sen 9 typ. Skönt när man kommer upp i tid och faktiskt hinner med lite saker innan man börjar jobba! Har varit och köpt lite hårfärg som jag tänkte kasta upp i huvudet nu. Har en grotesk utväxt, så det var prio ett idag! Sen väntar jobbet.. Känner mig så himla nervös inför kvällen. Det är Företagsgala ikväll. Det kommer ju säkert gå hur bra som helst, så jag förstår inte ens varför jag är nervös? Jaja, det går väl över snart.

Ja, färga håret var det ja!
Hejda

Rubrik

Hej Hopp!
Ligger i soffan och känner mig helt död. Var hemma från jobbet igår, det sved, men det är direkt ingen som tackar en för att man går och jobbar när man är risig! Tack och lov börjar jag bli bättre nu, hatar att driva omkring hemma som en död sill. Jobbar dock inte förrän på fredag. Det kommer nog bli en fartfylld kväll om inte annat!

Helgen som gått har iallafall varit grym. Det blev buffé på jobbet med Mimmi, Emmy och Jessica först, sen Idol med grymt tema. Sen var ju Niclas och hans kompisar från Ösd här och hälsade på så blev en spontan-utgång, såna är ju alltid roligast! :) På lördagen var jag och Mimms med Albin, sen blev det jobb och utgång igen. Är sjukt nöjd med helgen, har skrattat så sjukt mycket åt både mig själv och andra. ^^ Man kan tydligen ha roligt även i Kramfors!

Nä, nu börjar Greys igen! Byby :)


Veckoslut

Den här dagen har gått rätt segt. Men jag måste återigen säga att jag har turen att jobba med världens guldgäng!
Efter jobbet åkte jag förbi hos Mimmi och hämtade upp henne och Emmy så åkte vi till Jessica och deras fina hus för hon skulle förlänga Emmys hår :) Blev riktigt snyggt och blev skitsugen på att göra en förlängning själv. Men med tanke på att det tog ungefär 2timmar för E så kommer jag väl få sitta minst det dubbla, vet inte om jag pallar det riktigt :P

Nä mina vänner, nu ska jag se färdigt på Scrubs och sen krypa ner i sängen. Imorgon blir det amerikansk buffé med tjejerna, mysigt :)

Godnatt!


Nu är jag i soptunnan

Nu sitter jag hemma hos min kära syster i sollefteå igen. I söndags när jag åkte hit och skulle gå på marknaden med dom flög ljuddämparen av så idag har jag lämnat in bilen på verkstan. Hela avgassystemet måste bytas ut, så jag är måttligt road över skiten. Måste även byta både höger och vänster styrled fick jag veta, men det får jag göra en annan gång. Är fan inte billigt att äga en bil, speciellt inte när saker går sönder :/

Jaja, annars är jag inne på ledig dag nummer 4. Känns verkligen jättekonstigt att vara ledig såhär många dagar i sträck, klättrar på väggarna för att jag blir så rastlös! Men imorgon sätter det igång igen med ett frukostpass. Som tur är har jag klivit upp runt 7-snåret ändå varje morgon fast jag varit ledig. Bara igår som jag sov länge. Så det ska nog gå bra dehär!

Nu ska vi snart ta och pälsa på oss för att gå ut en sväng. Jag älskar hösten, det är så härlig och frisk luft ute!

Have a nice day!

[ingenting] - Halleluja!

Hej hopp!

Idag vaknade jag 4.30. Varför i helvete vaknade jag då???? Tog datorn till sängen och slösurfade lite, sen blev jag trött igen - thääänk god! Somnade om och sov till 9.30, helt perfekt! Drog på mig träningskläderna och åkte ner på jobbet och brände av ett pass. Har även lyckats promenera lite den här veckan. Vågen pekar neråt och jag är nöjd. Det ska bli kul att träna med Frida också dom dagar vi lyckas pricka in att båda är lediga :) Det är ju så mycket roligare när man är två, och man kommer lättare iväg också.

Jaha, om en och en halv timme är det dags att åka ner och jobba också! Det är modevisning ikväll, så det ska bli skoj :) Helgen jobbar man såklart också. Men är ledig på söndag, och det är förbannat skönt. Nya schemat kom nu i veckan, och jag måste ändå säga att jag är riktigt nöjd! Har två hellediga helger och de helger jag jobbar händer det mycket och jag är dessutom uppsatt på alla barpass. Det är jag väl iofs alltid nuförtiden, men ändå :) Kul!

En sak som tynger mig just nu är dock min boende-situation. Jag var in på Krambo för nån vecka sen igen och hörde mig för om lediga tvåor. Det finns faktiskt en som jag funderar på, men jag blir ändå velig av någon konstig anledning. Jag får närmare till jobbet, mer space och kan köpa mer möbler och förhoppningsvis göra bra mycket finare där än vad det någonsin kommer bli här, vilket kommer göra att jag trivs så mycket bättre. Men samtidigt så är det ju rätt mysigt här på Bruket, jag har ett stenkast till min bästa vän och bara tanken på att packa flyttkartonger, köra möbler och flyttstäda får mig att darra lite lätt av ångest. Så jag måste verkligen fundera!

Nu ska jag göra mig klar iallafall! No more svammel!


"Man måste vara liten för att vara stor"
Have a nice day!


Champagne supernova

Sitter i mitt lilla kök och har precis tagit itu med disken. Så tråkigt, men skönt när det är gjort!
Helgen då? Hmm.. I fredags åkte jag hem till mamma, lagomt till middagen som vanligt ;) Få saker som slår mammas köttfärssås! Trodde att jag skulle få umgås med sis, men hon blev utringd på jobb. Så jag somnade på soffan. Vaknade efter ca 2 timmar och fattade ungefär noll gånger noll. Åkte och hämtade henne sen åkte vi hem till mamma igen. Eftersom hon skulle jobba dagen efter också så gick hon och la sig och jag och mamma satt ensam kvar framför TVn och såg en film. Mysigt!

På lördagen ringde sis och väckte mig så åkte jag ner på Solis och åt frukost med henne. Hann träffa pappa också och surra lite med han :) Innan jag åkte vidare mot Kramfors igen blev det ett besök på Kläddax och en fika på Hullsta med familjen. Jobb blev det på kvällen, jäkligt tungt pass i baren, men det är så himla kul att stå där! Så det är det värt, även fast man inte kommer hem förrän typ 4.30 på morgonen och är helt död dagen efter ^^ Lyckades iallafullafall till slut masa mig upp ur sängen och ta en promenad med Lisa :) Resten av kvällen tog jag det lugnt framför Tvn med lite te och lite brunt. Mmmmmm, bruuuunt....

Idag är jag ledig och fick precis ett samtal av sis som kommer och hälsar på strax! Känns som att det blev ett lite virrigt inlägg, men vad gör man inte för Kretzan som tycker att man är så kass på att uppdatera? :P

Puss på er!

RSS 2.0