2010-09-27

Jag hinner inte med. Tiden går så fort! Nu har jag varit på hemmaplan en månad typ. Sorgligt nog känns det som att Oslo "aldrig hände". Kan sakna det lite ibland, men är mest glad att vara hemma.

I helgen har jag umgåtts massor, massor, massor med min bästa vän, min klippa, det bästa jag har; lillasyster.
Vi har ätit middag, sett på TV, lirat GH och avslutade helgen med ett Birsta-besök och film. Jag har även hunnit med ett bar-pass i helgen. Jag och Lotta är nog det mest klockrena radarparet ever. Iallafall i den där baren! Oj vad kul vi har. Man skrattar mest hela tiden :)

Nu ska jag ta mina grejer och åka till mammsen och packa resväskan. Imorgon bitti bär det iväg till huvudstaden där jag ska medverka på Seniormässan. Locka massa pensionärer till oss ;) Blir nog kul! Det som känns mindre kul är att jag måste KÖRA dit. Och jag kör inte ens min bil. Jag ska köra en hyrbil, en Volvo V70 närmare bestämt. Lord have mercy!!!

HADE!

2010-09-15

Hatar att vara sjuk.


2010-09-14

Hojhoj.
Jag blir inte sjuk ofta, men när jag väl blir det är det då fan med besked. Ligger här helt utslagen, förmodligen lika vacker som en urvriden disktrasa (har inte vågat kolla mig i spegeln ens). Blir en sjukisdag från jobbet imorgon, och det händer då inte ofta! Men på torsdag är det jag som är fit for fight igen, och då skiter jag fullständigt i om hörseln inte kommit tillbaka och att andas genom näsan är ungefär lika lätt som att få bort blåbär från kläderna. Typ.

Helgen var sjukt kul iallafall! Vi var ett gäng hos Jessica och drack lite vin och sen gick vi på Gladajjen där No Comments spelade. Det var dumt av mig att dricka rödvin hela kvällen, eftersom jag faktiskt VET att "rödvin inte går att supa på". (Det var Sandra som sa det, inte jag.) När det dessutom stod klart för mig att jag skulle JOBBA på söndagkväll ville jag nästan gråta. Men det gick bra!

Nu ska jag ta en alvedon. Igen. Och blow my nose.

STÖRS!

2010-09-10

Hej och hallå blöggen.
Nu har snart 2veckor gått på det "nya" jobbet och det flyter på som det ska. Nästan. Det är en stor roll man ska växa in i, och har man aldrig provat på det förr är det rätt mycket att lära. Men jag kommer ge det den tid som behövs och tillsammans är vi ju faktiskt det bästa gänget. Jag är superglad över att vara tillbaka! :)

Den här veckan bor jag på jobbet, och har fått oerhört mycket tid för mig själv för första gången på väldigt länge. Uppskattat och välkommet! Självklart har jag tagit den tid som blivit över och träffat alla mina fina vänner. Blekt håret har jag också gjort, så nu ser jag mest ut som en påsk-kyckling. Men ska fixa det.

Helgen är iallafall på ingång! Imorgon kommer min lill-piga som jag inte träffat på ett halvår. Så på lördag blir det massa mys och badhus med henne innan jag ska dricka lite vin med tjejerna. Halleluja, ledig helg, fantastiskt!

HADE!

RSS 2.0