2011-01-18

Igår jobbade jag frukost igen för första gången på ett år. ETT ÅR! Var helt förvirrad, för att inte tala om trött. Gick nog in i väggen när jag kom hem, låg som och halvsov hela kvällen. Idag klev jag däremot upp kl 9, det var lite mer mänskligt! :) Spenderade förmiddagen hos frugan och vi surrade som vanligt en massa. Gillar!

Imorgon är jag ledig och tänkte börja dagen med en promenad med Magdis. Sen har jag lite grejer jag ska göra, försöka städa lite. Längtar till lönen! Hade jag haft pengar nu hade jag åkt på loppis ögonaböj, köpt möbler, målat, börjat med mina tavlor som jag ska göra.. det kliar i mina fingrar! En vecka kvaaaaaaar!! (Hatar januari...)

Nu ett avsnitt One tree hill, sen sova.

NATT!

2011-01-06

Men va de snöge! Jag kommer få köra i snigelfart hem ikväll. Är hemma hos syster nu och ska bli bjuden på en fin köttmiddag. Det var tänkt att vi skulle träna på Goldsan idag, men det var stängt så det blev ingenting av de. Istället gick vi och solade, det var iallafall skönt!

Nyss ringde en telefonförsäljare till mig och erbjöd mig bantningspiller. Vad ska man säga egentligen om en sån sak?

HADE!

2011-01-04Äntligen har jag fått mina glasögon!! Är som att kliva in i en helt ny värld, att slippa anstränga ögonen, gud vad underbart det är!! Supernöjd.

Året har börjat helt OK. Är en sak jag vill ska gå vägen nu. SOOOoooUU bad vill jag det, så håll tummar, tår, fötter, ja allt som går att hålla helt enkelt. Då plir jak glad. Är ledig två dagar nu, sen jobbar jag fredag och dundrar till med en helt ledig helg efter det. Då ska jag försöka hitta på nåt kul! Nu, försöka fixa till face:t och umgås med frugan.

HADE!

RSS 2.0