2010-08-31

Såg Funny People med Mackan&Sis igår och svullade "seriösa ostar" och kex. Just därför har jag precis varit ut på en springtur i den tysta och lugna skogen. Det har jag längtat efter! Har även hunnit varit och hämtat min nya bil på Ivars. Love it. En Nissan Almera 1,8. Tror vi kommer komma bra överens!

Nu ska jag ta en dusch och fixa till mig innan jag ska till sis. Sen blir det en sväng på Solgården innan jag rullar vidare mot the krääämm!

Have a nice day!


2010-08-29

Sista dagarna på Ikea är gjorda och jag har sagt HADE till Oslo. Jag grät. Sista dagen hade jag och Sandra en koselig kväll med pizza, lite godis och en Beck-film. Klev upp tidigt igår och var på resande fot hela dagen. Fick åka bil från Uppsala och det var verkligen GULD. När vi kom hem tog vi en kopp te och surrade massa, sen la jag mig och sov i 12timmar. Så skönt att vara hemma igen!

Idag tar vi det bara lugnt här på Gamla Prästgårdsvägen. Mamma lagar mat, hjälper mig med tvätten, vi dricker kaffe och ser på TV. Senare ikväll ska jag bort till syrrans nya lägenhet och hjälpa henne att packa upp medans Mackan drar på fotboll. Sen blir det ost och kex! :)

Borta bra, men hemma bäst!

2010-08-25

Min familj. Vi är ett original. Har man varit med en julaftonskväll under middagen vet man vad jag snackar om.
Imorse ringde jag mamma och sa att jag hittat en bil på Blocket. Mamma ringde Anders och han hade hittat en också. Den hämtar han imorgon. Så jag har alltså en bil när jag kommer hem. Så var det med det!

1. Jag har ingen aning om vad det är för bil. Jag vet att det är en Nissan av årsmodell -01, och att den är silverfärgad. Jag tänker direkt på Sandras Nissan Sunny, som under tiden det begav sig gick finfint att starta med en Mora-kniv.

2. Jag vet inte hur lägenheten jag ska flytta till ser ut. Jag vet att det är en tvåa på Strandgatan och att jag har en balkong och eventuellt (om jag har tur) ett badkar. Jag försöker tänka på hur jag vill ha inredningen, men det är rätt omöjligt när jag inte ens vet hur den ser ut. Ett sovrum med riktiga garderober är bra! Det har jag också!

Är det detta som kallas att köpa grisen i säcken? Jag skyller på mamma om det går åt helvete..


2010-08-24

Jag är yr och jag mår illa. Började redan igår på jobbet, kände mig svim- och kräkfärdig. Superwoman som jag är får det fan funka ändå, tänker inte ligga hemma och glo. Kanske blir det bättre efter en dusch? Eller så svimmar jag där inne. Who knows?


2010-08-23

Igår somnade jag runt 21 och vaknade nu 12 timmar efter. Känner mig utvilad och pepp nog att gå på gymmet idag, och sen blir det jobba sent. Det är ungefär så de sista dagarna kommer se ut för övrigt. Gymma - jobba sent. Perfekt.

Igår läste jag en artikel på Aftonbladet där Blondinbella blir intervjuad om sin bok (som jag för övrigt kommer läsa så fort jag bara kan, för den har fått väldigt bra kritik). Jag fastnade för en mening som jag läste där, för jag tycker verkligen det är så himla sant;

"Akta dig för energitjuvar, personer som tar din energi och inte ger något i utbyte. Du måste inte umgås och tycka om alla, det är okej att säga nej tack till de personer som stjäl kraft."

Så är det verkligen! Alla är vi olika, unika människor med olika intressen och olika viljor. Man kommer inte komma överens med alla man träffar. Det har hänt så många gånger att jag låter folk ta energi från mig, och jag har nog kanske lite för mycket samvete ibland. Men, som artikelns rubrik lyder; Egoism är inte fult. Sådeså!


2010-08-22

Igår var jag för sista gången ut i Oslo-natten. Vi började med några glas hemma och drog ut på Lökka alldeles för sent. Det var långa köer överallt, så vi satte oss på ett litet ölhak, men drog vidare till Memphis och dansade till stängning. Än en gång gick jag hem barfota och mina fötter värker fortfarande. Men jag hade kul, och är nöjd.

Idag tänker jag inte göra ett skit, precis som vanligt på söndagar. Jag är lite sur över att min dator inte funkar som den ska. Fast det var det längesen den gjorde. Surt. Vill se Wallander och äta popcorn.

HADE!

2010-08-20

Payday idag och jag är sjukt nöjd. Så helt pank kommer jag inte vara!
Annars har veckan varit bra. I tisdags var vi några tjejer från Ikea som gick och satte oss på en mysig liten uteservering på Grönland och åt god mat, drack en öl och surrade i flera timmar. Väldigt trevligt! Har varit ledig en dag också, och då passade jag på att gymma och sen bara vilavilavila. Kände att det behövdes, även om jag får dåligt samvete av det.

Nu har jag dragit i mig en kopp rivet kaffe som Sandra kokat. Starkt svenskt kaffe är väl det enda som får en att vakna såna här dagar? Nu blåser jag iväg till jobbet som jag älskar, och hatar att jag ska lämna.

Snakkes!


2010-08-15

Betty flyttar ut, Betty flyttar in. Idag flyttar jag från kollektivet på 13 och flyttar tillbaka till 19B. Det känns fantastiskt bra!! Har bott här i 3½månad nu och har väl för det mesta trivts helt ok. Jag har kunnat stängt dörren och varit ensam, det är huvudsaken. Men de senaste veckorna har det bara varit för mycket att vara här. Så ska bli skönt att bo med Sandra och Matilda några dagar nu innan hemresan!

Veckan har för övrigt varit helt jävlig. Totalt urtömd på energi och har bara lyckats träna en gång. Ikke lov..


2010-08-11

Det regnar idag, och det tycker jag är helt fantastiskt. Att bara få slappa och ta det lugnt utan att behöva ha dåligt samvete såhär på den lediga dagen. Jag och Sandra har varit och hämtat ut varsitt ex av den nya Ikea-katalogen och lagat till en riktig lyx-lunch; hemmagjorda köttbullar, potatis, grönsaker, sås och lingonsylt. Det är inte varje dag man får äta så gott i detta land! Så jag är nöjd, riktigt nöjd. Och mätt! Oj, så mätt jag är.

Har snart bara 2veckor kvar, sen säger jag HADE till Oslo. Det känns bra, och det känns tungt. Men jag ska bo själv och umgås massa med vänner och familj, och det är det bästa av ALLT!


2010-08-08

I veckan börjar folk försvinna igen, så en utgång igår var precis vad som behövdes. Ååh vilken bra kväll!
Gick barfota hem så idag har jag ont i fötterna. Men det är det VÄÄRT! How lucky am I som har träffat på såna underbara människor? Typ hur lucky som helst.

Dagen efter idag och jag tänker inte lyfta ett finger. Tyvärr måste jag inhandla popcorn, för det enda jag tänker på idag är Jennys gigantiska popcornskål från igår. Och Polly. Till det - Wallander. I love sundays!


RSS 2.0